Ajánló

Tele lesz a Városliget szerelemmel

Augusztus 25-én, este 8 órakor Vörös István, az egykori Prognozis együttes énekes-gitárosa immáron saját zenekarával a PeCsa Music Gardenben ( Bp. Városliget, Zichy M. u. 14.) mutatja be Hallgass, ha jót akarsz! címmel frissen megjelent válogatás albumát. Figyelem! Játéklehetőség!

Telefonon beszélgettünk rockzenénk (ha termetre nem is, de egyéb értelemben) talán legnagyobb alakjával, melynek során azt kértük: üzenjen valami kedvcsinálót a vacillálóknak. István egy jópofa koncert-sztorival válaszolt:

Bár több ezer fellépés van már mögötte itthon és a világ minden pontján, sok nehéz helyzetet megoldott már, de mégis új kihívással kellett szembenéznie egy balatoni üdülőközpontunk rendezvényén. Sok százan figyelték koncertjét, amikor a műsor közepén a színpad elé nyomult egy enyhén (?) ittas, fiatal lányokból álló társaság, mint kiderült, lánybúcsút tartván. Szereptévesztésben voltak, és azt gondolták, hogy ők adják a műsort. István érezte, hogy a koncert új dimenziókba lépett, a helyzet szinte kezelhetetlen, ezért úgy döntött, hogy nincs más út, mint bevonni őket a produkcióba. Műsorváltozás történt: pörgősebb dalok kerültek előtérbe, színpadra hívta Ágit, a lánybúcsú központi figuráját. Végül egy rendhagyóan izgalmas, és forró hangulatú buli kerekedett.

A forró buli-hangulat felől ugyanúgy nincs kétségünk, mint a könnyfakasztásról, viszont reméljük, hogy Ági és barátnői ezúttal a nézőtérről fogják csodálni a produkciót. Hasonlóképp reménykedünk abban, hogy olvasóink továbbra is velünk tartanak, hiszen az augusztus végi est főszereplője egy különleges, játékkal egybekötött interjút ígért a menmax.hu -nak. (Aki nem vigyáz eléggé, még nyerhet is - részletek a videó alatt)

Tedd fel kérdésedet Vörös Istvánnak a kommentek között, és ha a tied a legjobb, megajándékozunk egy dedikált CD-vel!

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Könnyű

Világszerte tombol a láz!

Videók százai lepték el az site-okat napok alatt!

Barátból kevés van...

Némán ülök az ágyon kavargó mesékkel takarózva, de a sors elrabolt téged.

A szinkronúszóknál is vannak mesés pillanatok

A női teljesítőképesség már-már határtalan... de csak óvatosan a sportoló amazonokkal!

2005-öt írtunk, amikor egy új arc tűnt fel a nemzetközi Discovery csatornán. Bear Grylls nem...

Az október 13-i Bónusz Electronic Music Festival egyik kiemelt vendégművészével, DJ...