Archív

Tóth Vera: A Valentin-nap egy amerikai hülyeség

Az első Megasztár győztese, nemrég végezte el az autóvezetői tanfolyamot. Az egyetlen aladályt az elméleti KRESZ jelentette, amelyből kétszer megbukott.

Vera felelősségteljes vezetőnek érzi magát, ha szórakozni indul, sose megy kocsival, inkább taxizik, ha mégis autóba ülne, nem iszik egy korty alkoholt sem. Szerinte a vezetés nagy felelősséggel jár, nem kockáztatná saját vagy mások testi épségét.
Új autóját nemrég vette, egy használt, ezüstszürke, 3 és fél éves Audi A4-esre futotta.
Tudja, hogy kicsit pasis az autóválasztása, és nevetve mesélte: néha már egy kézzel vagy tenyérrel is tekeri a kormányt, mert olyan könnyen kezelhető a jármű.


„A kocsimat ugyan úgy részletre vettem, mint más rendes ember”- tette hozzá Vera, aki egyébkén t áradozva mesélt az Audiról: „az autó szabadságot ad, akkor és oda megyek vele, ahova akarok, végre nem kell megkérni a családomat, hogy vigyenek el, és nem kerül annyiba, mint a taxizás. A kocsimat nagyjából kéthetente tankolom tele, sokkal költséghatékonyabb, mint amennyit eddig költöttem utazásra.”
Az új szerzeménynek azért is örül, mert korábban érték atrocitások a BKV-n az ismertsége miatt.
A magánéletére vonatkozó kérdésre annyit felelt: „Jelenleg nem élek párkapcsolatban, most minden erőmmel a zenei karrieremre koncentrálok.” Szerinte ahhoz, hogy valaki megtalálja a párját, először el kell fogadnia önmagát, és szeretni azt, amit a tükörben lát. „Ha negatív gondolatokkal lépsz ki az utcára, akkor nem vonzod magadhoz a pozitív dolgokat.”- mondta. Véleménye szerint nem megszerezni, sokkal inkább megtartani nehéz egy férfit, és sok nő ott szúrja el, hogy egy idő után nem ad magára amikor otthon van. Vera mindig figyel arra, hogy otthon is jól nézzen ki, természetesen nem party szerkóban van, de azért csinosan öltözik és egy leheletnyi sminket akkor is hord. Férfi ideálja nincs, de szereti a mackósabb termetű, magas pasikat, akik ápoltak, lehet velük hülyéskedni, humorosak, főleg az angol humort értékeli.
Megosztotta velünk azt is, hogy a legriasztóbb csajvadász szöveg, amellyel már volt szerencséje találkozni úgy szól:„Nincs izomlázad? Mert egész nap a fejemben motoszkálsz!” vagy „Van egy telefonkönyvem, amiben csak a te számod nincs benne, megadnád?”.


Bulizás közben a legjobban azok a srácok idegesítik, akik erőszakoskodnak, megfogják a karját, és a következőt mondják: „Nem iszol valamit? Na igyál már valamit! Gyere már táncolni” Vera erre annyit szokott mondani: „Utálok táncolni.” Aki vele szeretne megismerkedni, az értsen az intelligens flörtöléshez, az ide-oda szócsaták mestere legyen, mert az felkelti az érdeklődését.
A közelgő Valentin-napról azonban lesújtó a véleménye, 2004 év hangja nem szereti, mert szerinte ez csak egy amerikai hülyeség, miért pont ezen az egy napon kéne ünnepelni a szerelmet. „Amúgy sem kell másodpercenként szerelmet vallani, sokkal többet elmondhat egy mély összepillantás, mint maga a szó”.

Hozzászólások

Címkék