Archív

Csajozós kaják Budaytól II.

Ahogyan ígértük, van még a tarsolyunkban Budaytól néhány szuper hódító recept. A mai ajánlatunk kissé könnyedebb, tészta alapú étel, aminek elkészítését minden szívtiprónak ismernie kell.

Az előző cikkünkben megírtuk, hogy sokszor a hölgyek szívéhez is a gyomrukon keresztül vezet az út. Akkor libamájat készítettünk körtével.

Buday Péter, mesterszakács huncut ember hírében áll. Széles mosollyal azt meséli, hogy az étterméből még egyetlen férfi sem távozott úgy a meghívott hölgy társaságában, hogy annak ne lett volna a legkisebb szexuális töltete sem. Két dolgot tehetünk, vagy elvisszük szívünk hölgyét abba az étkezdébe, vagy megpróbáljuk megfogadni a tanácsait, és főzünk valami fenségeset.

Második csajozós recept:
Egy zacskó tésztára lesz szükségünk. A curryt meleg vajban megpirítjuk, ízesítjük egy kevéske sóval, majd rányomjuk egy narancs levét. Mindezt összeforraljuk egy doboz főzőtejszínnel. Elővesszük a közben puhára főtt szélesmetéltet, és a mártásba beleforgatjuk
Az e heti receptből sem hiányozhat egy kevéske rák, hiszen az ízletes, mégis könnyed étel a lányoknak. A rák legyen hozzá a feltét.
Jó étvágyat kívánunk!

Ugye mindenki emlékszik még a varázsszóra? Súgok egy kicsit: pezsgő, eper, csokoládé. A következő cikkben ezzel folytatjuk.

 

A csábítás receptje mostantól a Te kezedben van!
 

Hozzászólások