Archív

Meglepő – és mulatságos – adatok a nőkről

Hiába beszélünk annyit a nőkről, vannak még hiányosságok. Tudtad például, hogy az indiai nők törvényesen feleségül mehetnek egy kecskéhez? Összegyűjtöttünk néhány érdekességet.

A hír igaz, az indiai nők valóban hozzámehetnek a kecskéhez, ha a szívük úgy diktálja. A gyönyörű hajzuhatag előnye pedig az, hogy a nők hajszála egyenként 3 kilogrammot is elbír.

Aki még vacillál, annak megsúgom, hogy érdemes a nőkkel hosszú távra tervezni, hiszen az agglegények átlagosan tíz évvel rövidebb ideig élnek, mint a nős férfiak. Figyeljünk azért, hogy szép arcú hölgyet válasszunk, mert 1884-ben egy Janice Deveree nevű hölgynek 36 centiméteres szakálla volt. Törzsi lánykával se kezdjünk, ha nem akarjuk kopaszon találni másnap az ágyban, az etióp Surma törzsben a nők ugyanis leborotválják a fejüket, ha szépek akarnak lenni.

Ha pedig már megházasodtunk, vigyázzunk a termékenységre. A legtöbb, egy anyától született gyermek rekordja: 69. Fontos az is, hogy a választott nő okos legyen. Jó esélyek vannak, hiszen a két legmagasabb IQ, amit általános teszt szerint mértek, nőké.

A karrier sem utolsó: Natalie Portman, aki Amidala hercegnőt játszotta a Csillagok háborúja - Baljós Árnyak című filmben, lekéste a New York-i díszbemutatót, mivel éppen középiskolai vizsgáján vett részt. Minden idők legrövidebb Oscar-díjra jelölt szerepét Sylvia Miles játszotta a Midnight Cowboy című filmben, mindössze 6 percig tartott. 

Sajnos valóban a nők génjeiben van a vásárlási mánia. Ovid már ie. 43-ban a következő megfigyelést tette: "A nők bármikor, bármit megvesznek." Furcsa, hogy a világon eladott gyertyák 96 %-át nők vásárolják meg. Szomorú viszont, hogy a bolti tolvajok körében négyszeres a nők aránya.

Végezetül, tudtad, hogy a nők kétszer gyakrabban pislognak, mint a férfiak, és felmérések szerint több nő beszél a kocsijához, mint férfi?


Ja, és feltűnt valakinek, hogy Mona Lisa-nak a képen nincs is szemöldöke?
 

Hozzászólások