Archív

Meglepő – és mulatságos – adatok a férfiakról

A kecskével házasodó nők után most nézzünk néhány érdekességet a férfiakról. Még több furcsa megállapítás a folytatásban.

Kíváncsi vagyok, hogyan jöttek rá, hogy a férfiakba hatszor gyakrabban csap a villám, mint a nőkbe, azt viszont sejtem hogyan mérték a leghangosabb horkolás rekordját, ami 87.5 dB volt, képzelhetjük mit szólt a feleség, hiszen az emberi fájdalomküszöb 120 dB körül van.

A karrier a férfiaknál az első helyen áll. Így érzett vajon Sylvester Stallone is fiatalkorában, amikor egy állatkertben dolgozott, mint az oroszlánketrec takarítója? Picasso sem volt valami ambiciózus, ami a jövőjét illette. Pályafutása kezdetén sokszor melegedett a saját munkáiból gyújtott tűz mellett. Henry Fordról már ne is beszéljünk, aki meglepő módon sosem szerzett jogosítványt. Az indiai teherautósofőröknél, akiknek 99%-a nem ismeri a közlekedési táblákat, John F. Kennedy egy leheletnyit értelmesebb volt, mert 20 perc alatt 4 újságot tudott kiolvasni. Michael Jordan is tudhat valamit, aki évente több pénzt kap a Nike-tól, mint a gyár összes malajziai alkalmazottja együttesen. A kínaiak is tudják, hogyan kell feljutni a ranglétrán, a legnépszerűbb ajándék ugyanis, amit a főnökeiknek vesznek a Viagra.

Ezzel el is érkeztünk a szexhez. Kezdjük az elején: 26 kalóriát égetsz el egy egyperces csók közben. De vajon mennyi energiát használnál fel, ha az összes pozíciót végig próbálnád? Gershon Legman, egy elismert amerikai szexológus egyszer kiszámolta, hogy 14 288 400 lehetséges pozíció létezik a szexuális aktus lebonyolítására. Nem csoda hát, hogy a férfiak oly sokat, és oly sok mindenkivel szeretnének gyakorolni, de vigyázat, mert a szex közben elhalálozó férfiak 85 százaléka éppen megcsalta a feleségét. A félrelépés helyett azonban az impotencia az USA 24 államában a leggyakoribb válóok, Szaud- Arábiában pedig egy nő elválhat a férjétől, ha az nem készít neki kávét.

Aggodalomra azonban semmi ok, élni sokféleképpen lehet: Hitler és Napóleon is csak egy herével rendelkezett.
 

Hozzászólások