Életmód / Stílus

Több mint férfiillat: Tom Ford

Létezik egy divattervező, aki az utóbbi években a legtöbbet szerepelt a kifutókon. Egy divattervező, akinek szexualitást átértelmező reklámjai etalonnak számítanak a divatrajongók körében. Egy férfi, aki nem csak ruhát tervez férfiaknak, hanem szemüveget, és parfümöt is. Ő Tom Ford.

Tom Ford 2005 óta tervez saját illatokat, kifejezetten férfiaknak. A világhírű luxus kozmetikumok megalkotója: Estée Lauder az, aki a Tom Ford nevével fémjelzett parfümökhöz, 2005 óta a szakértő ihletet biztosítja.
Ha olyan férfias illatot kellene ajánlani, egy modern, fiatalos, kozmopolita férfinak, amit a hölgyek soha, de soha nem felejtenek el, akkor Tom Ford Noir parfümjénél nem lehetne jobb ajánlat. Aki a divatban nagyot alkotott, aki a férfiarcot csak egy karakteres szemüveggel tudja elképzelni, akinek reklámkampányain egy egész férfinemzedék nőtt fel, az képes olyan parfümöt alkotni 2012 karácsonyára, amely a hölgyek számára olyan ellenállhatatlanul izgató illatokkal dolgozik, mint a szerecsen dió, a toszkán írisz, verbéna és bergamott.

Ha mindez nem lenne elég, fontos információ Tom Ford parfümjeiről, hogy a standard fejlesztésű luxusparfümöktől eltérően, a Nior egy rady-to-wear illat, ami azt jelenti, hogy az illatkompozíció a férfibőrrel való érintkezés hatására azonnal kifejti elegáns illatkompozícióit, és nem csak 15-40 perc után érezhetőek a bőrazonos illatok. Bár a ready-to-wear hatás nagyon irigylésre méltó, a Tom Ford Noir luxusillat tökéletes illathátterét ,kizárólag a férfi bőrön nyeri el!
A reklámkampányhoz készülő egyetlen fotón természetesen Tom Ford szerepel.
 

 

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Pikáns

Megszüntetné a pornóipart a kormány!

A kormány már dolgozik a szexiparmentességen!

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről...

Ha szexről van szó, az emberek általában inkább tartózkodnak a gyors...

A biszexualitás mindenkiben ott van. Igaz vagy sem?

Mit érdemes beszerezni a szexshopból? Eláruljuk!