Életmód / Stílus

A Maui Jim – a napszemüvegek fejedelme

 

A napszemüveg az öltözék része. Éppen ezért fontos hogy ugyanolyan kifinomult legyen, mint viselője többi ruhadarabja. Vannak ismert és népszerű szemüvegmárkák, amiknek még a hamisított verziói is drágán cserélnek gazdát. A Maui Jim viszont nem ilyen – egy szemüveg, mindenekfelett.


Hogy egy férfi napszemüveg választása mögött milyen döntések állnak, azt talán könnyű kitalálni. Fontos az ismert brand, a több évtizedes tartósan prémium minőség, az univerzális küllem, a tökéletes illeszkedés, és a prémium feletti ár és elegancia. A Maui Jim napszemüveg-márkát a vitorlássportok művelői tették naggyá, és a feltörekvő nagyvárosi férfiak miatt vált megkerülhetetlenné.


 Image preview
 

Az 1980-ban a Hawaii szigeten alapított márka, ma a kifinomult, egyedi és az optikai tökéletességre fogékony célközönséget vonzza. A vitorlázás megszállottjainak alapvető viselete volt egykoron, de ma már az USA egyik legkeresettebb napszemüvegmárkája, ami a RayBan titán keret innovációját a 90-es években tökélyre fejlesztette.

Néhány nagy gyártóval ellentétben a Maui Jim az optikai csiszolás egyedülálló technológiájával, az aktívan sportoló fogyasztóknak is tud elegáns és formabontó modelleket alkotni a pop-up fazontól a business casual vonalig.

A Maui Jim a tökéletes példa az olyan termékek diadalára, amik kis célcsoportot kiszolgálása során (a Hawaii szabad strandok röplabdázó fiataljai) a lehető legszélesebb nyilvánosság számára vált prémium cikké, Hawaii strandjaitól, a bostoni vitorlás-klubokon át, egészen a Madison Avenue luxuskirakatáig.

 

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Pikáns

Megszüntetné a pornóipart a kormány!

A kormány már dolgozik a szexiparmentességen!

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről...

Ha szexről van szó, az emberek általában inkább tartózkodnak a gyors...

A biszexualitás mindenkiben ott van. Igaz vagy sem?

Mit érdemes beszerezni a szexshopból? Eláruljuk!