Életmód / Stílus

Aesir Copenhagen - csúcselegancia a mobilok között

Æsir Copenhagen dán székhelyű cég, amely a mobiltelefon design legfrissebb és legkifinomultabb formavilágú trendjeit teremti manapság. Egy Æ+Y mobilhoz képest, a Vertu, az Apple vagy a Samsung készülékei idejétmúlt daraboknak tűnnek.


A Æ + Y világpremierje előtt, a dán cég, egy sor együttműködést kezdeményezett olyan designerekkel, akik nem ötletek vagy formatervezési újítások, hanem látomások alapján voltak képesek mobileszközöket tervezni. Az Æsir-nél létre akartak hozni valami kihívóan más dolgot, amit ezelőtt azok a telefongyártók sem csináltak, akik a kezdetektől törekednek a kifinomult megjelenésre, akár a funkcionalitás rovására is.

Image preview

Az Aesir-nél a tervezési folyamat során, minden széria tervezésének kezdetekor, olyan hasonló gondolkodású technikusokat, mérnököket, ipari formatervezőket kerestek, akik a szakmai minőséget, kézműves megközelítéssel képesek innovációra és találékonyságra váltani.

Æsir filozófiája egyszerű: az esztétika és a technológia nem válhat el egymástól.  Egyszerű és intuitív formavilág, unikális megjelenés, élményszerű felhasználás jellemzi a készülékeket.

A különleges mobilok rendelhetőek 18 karátos sárga arany és rozsdamentes acél változatban is, kerámia felsőrésszel ami ma a legjobb minőségű ultra-fényes felület. Főleg férfiak részére, kérhető hozzá még Sapphire kristály lencsebevonat, és kézzel polírozott billentyűzet is.

A készülékek arannyal futtatott verziója 42.000 Euróba, a rozsdamentes acél változat 7300 euróba kerül.

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Pikáns

Megszüntetné a pornóipart a kormány!

A kormány már dolgozik a szexiparmentességen!

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről...

Ha szexről van szó, az emberek általában inkább tartózkodnak a gyors...

A biszexualitás mindenkiben ott van. Igaz vagy sem?

Mit érdemes beszerezni a szexshopból? Eláruljuk!