Életmód / Stílus

Blackberry Porsche Design

Két szupermárka kapcsolódik össze, hogy egyedit alkosson. Egy olyan okostelefont, amelynek nincsen előzménye a jelenlegi kínálati piacon, és vélhetően a folytatás sem érkezik azonnal.


 A Porsche Design ausztriai székhelyén alkották meg az időtlen és összetéveszthetetlen design védjegyét, amely az ipari termék design egyik legjelentősebb európai fellegvára lett mostanra. Nem pusztán a Porsche csoporthoz tartozó autók, de vásárlók életstílusához jól illeszkedő használati tárgyak formaterve is itt készül.
 

Image preview

A Porsche Design Smartphone project 2009-ben indult, és a cél az volt, hogy egy szűk szegmensben népszerű okostelefon márka egy modelljét alakítsák át úgy ahogyan eddig még senki sem tette. APorsche Design alkotói, és a Blacberry formaterveinek készítőinek együttműködése hozta létre  Blackberry Porsche Design smartphone-t.
A közös munka eredményeképpen, először 2013 tavaszán került a piacra a Blackberry Porsche Design, ami a Blackberry 9900-es Bold szériának egyedi sorszámokkal ellátott darabja lett.
 

Image preview

 

A rozsdamentes acélból készült külső burkolaton, a gombok a legtöbb készüléktől eltérően széltől szélig helyezkednek el. Az indusztriál megjelenés olyan hangulatot ad a telefonnak, mintha az Enterprise űrhajó egy darabja lenne. A készülék a P9981 néven került a boltok polcaira, 370.000 Ft-ért.

 

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Pikáns

Megszüntetné a pornóipart a kormány!

A kormány már dolgozik a szexiparmentességen!

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről...

Ha szexről van szó, az emberek általában inkább tartózkodnak a gyors...

A biszexualitás mindenkiben ott van. Igaz vagy sem?

Mit érdemes beszerezni a szexshopból? Eláruljuk!