Életmód / Stílus

John Malkovich és a Tecnobohemian brand

A sztárok ha elkötelezettek valami iránt, akkor többnyire márkanagykövetnek állnak. De vajon hány olyan világszár van, aki úgy teremtett márkát, hogy a saját ötlettét valósította meg egy üzleti koncepcióban? Egy ötletet, ami köztudottan része alkotói fantáziájának, mégis figyelmet követel, mert trendteremtő. A Technobohemian éppen ilyen.


John Malkovich személyesen tervez meg minden darabot, az első skiccektől az anyagok kiválasztásáig. A tervezési folyamatban egy állandó olasz textil designer-csapat van a segítségére. Minden modell Olaszországban készül, kivételt csak a farmernadrágok képeznek, mert ezeket Japánban gyártják.
John Malkovich több vele készült interjúban elmondta, hogy a divatot mindig is az önkifejezés részének tekintette.

Image preview

Az igényes férfi ruhadarabok piaca sokkal szűkebb, mint a női szegmens. Sok amerikai tervező említi úgy a stílusos férfimegjelenést zászlajukra tűző tervezőket: hogy az igazi európai minőség.
A kézműves darabok, és az olyan elfeledett kiegészítők, mint a sál, a dísz-zsebkendő, a viharkabát vagy a köntös, csak azoknak a tervezőknek a kollekciójában találhatóak meg, akik hajlandóak a férfiviselet miden szegmensében öltözékeket gyártani, és nem csak a munkahelyi, street vagy fitness kollekciókra koncentrálnak.

Image preview

A Technobohemian képviseli a hagyományos európai férfiviselet legjavát, a casual kategóriától felfelé. A sorozatgyártás tébolyán való kívülállást, a legkorszerűbb anyagok trendjeit és az elegancia legjavát, a márka rajongói John Malkoich, a Veszedelmes viszonyok, Az egerek és emberek és a Vasállarcos sztárjának tolmácsolásában érhetik el a webshopokban, és a világ 5 pontján lévő Technobohemian szalonokban.

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Pikáns

Megszüntetné a pornóipart a kormány!

A kormány már dolgozik a szexiparmentességen!

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről...

Ha szexről van szó, az emberek általában inkább tartózkodnak a gyors...

A biszexualitás mindenkiben ott van. Igaz vagy sem?

Mit érdemes beszerezni a szexshopból? Eláruljuk!