Játék

Skylanders Giants: Az óriások visszatértek, hogy reményt adjanak!

Kedvenceink megérdemelt helye a polcon van!

Régen elhagyták már Skyland-et, kilétük és múltjuk sűrű homályba vész, mégis a világnak szüksége van rájuk, mert a sötét erők gyülekeznek, a jövőt pusztulás fenyegeti...

Portálmesteri póziciót kapunk, hogy győzelemre vezethessük harcosainkat Káosz és az ő robotjai ellen. Hősünkkel a gonosz seregeken keresztül kell majd verekedni magunkat, és mindemellett törekednünk kell rá, hogy minél több skylander csatlakozzon hozzánk.

A játék kicsit sem egyszerű, mindegyik karakter más és más tulajdonságokkal van felvértezve. A csomag megvásárlásával a rajongók egy komplett felszereléshez jutnak hozzá. A kezdő pack-ben megtalálható egy portál, melynek segítségével harcosaink a harcmezőre kerülnek, és három akciófigura is. Amint a portált csatlakoztatjuk a géphez kigyúlnak a fényei, ezt követően az aktiválandó harcos figuráját kell ráhelyezni és máris kezdődnek az izgalmak. A feladatok furfangosak és különböznek egymástól, így nem mindegy, hogy melyik harcost vetjük be a pályákon.

A csomagban kapunk még karakterkártyákat és egy posztert is, valamint a karakterekről matricák bújnak meg a csomagolásban, így könnyedén kitudjuk dekorálni a szobánkat, hogy minden látogató megcsodálhassa kedvenc hőseinket.

A többi harcos átlagosan 2900 forintba kerül és 48 darab van belőlük, szóval a karácsonyi ajándék adottnak tűnik a rajongók számára!

A játék hack and slash alapú, a karaktereket lehet fejleszteni és ha épp nem küzdünk galád ellenfelekkel logikai fejtörők várnak majd ránk, az unalom így kizárva. A történet pörgős, mert miközben szeretnénk mindenáron megmenteni a világot, a velünk szembe kerülők között folyton akad olyan, akinek nem tetszik amit csinálunk és ennek hangot is adnak majd.

Akad pár zavaró negatívum is, ilyen a hangzásvilág, ami nem túl profi valamint a grafika is enyhén közepes. A látványvilág sem mondható káprázatosnak, így első ránézésre a Skylander Giants kissé idejemúlt, szinte már PS2-es szintű külsőt kapott, de az elragadó hangulat kárpótol minket ezen hiányosságok miatt!

 

Hozzászólások

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Gépek

A Genova Motorshown 4 napja bemutatott Alfa Romeo 4C, a Fiat csoport csúcsjárgányává lépett elő...

A BMW a világ legismertebbe autómárkája a 2012-es márkakutatások alapján. A válasz a miértre az...

Az új csúcsmodel nem lesz gyakori az utakon

Az idén 50 éves a Lamborghini, ezért Genfben szenzációra készülnek

Számos prémium márka küzd azzal, hogy megtartsa a kézműves design örökségét és esztétikailag is...

Mercedes szerint, az új C63 AMG "Edition 507" célja az, hogy olyan ambiciózus vezetőket érjen el...