Pihenés

A thai masszázs

Thai masszázs

A masszázsról a lengén öltözött, igen készséges hölgyek jutnak a férfiemberek eszébe. Azonban az igazi masszázs egész más, de legalább ugyanolyan élvezetes elfoglaltság.

A Thai Masszázs egyensúlyba hozza a test energia-, nyirok és véráramlását. Ha az ember egészséges, az életenergia akadálytalanul áramlik a meridiánokban. A mértéktelen élet, az emocionális stressz, a gyengeség vagy a sérülés ezt a folyamatot megzavarja.

A thai masszázs technikájának alapja az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása. Ezzel az eljárással oldják a fájdalmakat és merevséget. Rugalmas, hajlékony, elengedett állapotot hoznak létre. A masszőrök nem az izmokat, hanem az akupunktúrás pontokat ingerlik, pontnyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott masszázsnak sajátos menetrendje van. A másfél-két órás masszázs során a páciens minden testrészen végigmegy a masszőr. A masszőrök nemcsak tenyérrel és újhegyekkel, de térddel, talppal és könyökkel is dolgoznak. 

A thai masszás energiacsatornákra hat speciális mozgatásokkal. A thai masszázs a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. A masszázs oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket. A hatékony masszázs csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Eszköz nem szükséges a thai masszázs alkalmazásához, eredménye azonnal tapasztalható.

Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés, és a nyirokkeringés. A nyirokkeringés javítása elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. A feljavított nyirokkeringés stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A nyújtások, "kihúzások" oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Ha rendszeresen alkalmazzák, a thai masszázst az jó közérzetet biztosít. A thai masszázsnak emellett gyógyító hatása van a szív- és érrendszeri, emésztőrendszeri és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

Hozzászólások

Címkék

Legfrissebb

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Ajánló

Jankó kalandjai nem értek még véget...

Látványos és pörgős kaland vár a nézőkre, akkor miért is hagynánk ki?

Szokásos pörgés, akció és kőkemény verések!

Vérbeli tolvajként szerepel a kopasz szuperman, de ezúttal egy latin díva is elkíséri veszélyes...

Mr. Szakadt trikó visszatér!

John McClane újra és még mindig formában!

Egy lélegzetelállító katasztrófa, amiből remek alkotás készült

Naomi Watts és Ewan Mcgregor alakítja azt a nőt és férfit a vásznon, akikkel valóban megtörtént...

Jamie Foxx és Christop Waltz feldúlja a múlt megszokott hétköznapjait!

Rabszolgaság, szerelem és fejvadászat egy filmben, sok sztárral!