Pikáns

Kebelbarát vagy?

A mellek puhák, érzékiek, gömbölydedek, az egyk legszebb részét képezik a női testnek és jellemzően az első dolgok egyike, amit a férfiak megnéznek a hölgyken.

Vannak dolgok, amiket viszont kevesen tudnak a női mellről:

A bal mell rendszerint nagyobb, mint a jobb - nem mindig észrevehető a különbség, de tény, hogy soha nem egyformák! Ugyanígy a mellbimbók mérete sem egyforma. A dús keblek kialakulásában nagy szerepe van a genetikának illetve a hormonoknak, de a táplálkozás, edzés és a testsúlyingadozás is közrejátszik a mellek milyenségét illetően.

Az idő múlásával a mellideál is változik. A 16. században például a nagy derékbőség és a kis mell volt a divat. Bezzeg napjainkban! Az áhított keblek szinte gigászi méreteket öltenek, ezért virágzik a plasztikai sebészet-biznisz. A világon egyre több nő dönt úgy, hogy kés alá fekszik, mert nincs megelégedve természetes adottságaival. Sokan párjuktól kapják ajándékba az új ciciket. Azonban gyakori a végeredménnyel való elégedetlenség, valamint a műhiba, illetve az olcsó implantátum miatti komplikáció, melyek eredménye újabb műtét...

A mell szexualitásban és erotikában betöltött jelentősége köztudott. A férfiak fantáziálgatásának leggyakoribb tárgya. Nemi izgalom hatására a mellek megduzzadnak, megnőnek, ezt leginkább a mellbimbókon vehetjük észre. A mell a nő egyik legfogékonyabb erogén zónája, ami a férfiak rajongásának tárgyát képezi. A nők egyik legszebb kiegészítője, ami minden ruhadarabhoz passzol.

Legyen pici vagy nagy, kerek, feszes, vagy puha - tény, hogy a melleknek mind a férfiak, mind a nők, mind pedig a kisbabák hatalmas szerepet tulajdonítanak! Desmond Morris "cicielmélete" szeint a női mell a feneket imitálja. Elgondolkodtató, ugyanis a fenék általában a férfiak második kedvence a női testen...

 

Hozzászólások

Legfrissebb

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Jankó kalandjai nem értek még véget...

Látványos és pörgős kaland vár a nézőkre, akkor miért is hagynánk ki?

Sport

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

Andy Murray után a világelsőt is búcsúztatta az argentín klasszis.

Már csak marketing?

Beckhamnek vajon már csak reklám értéke van?

Az esélyek beteljesítése a cél a katalánok számára!

Az elmúlt időszakban négyszer is összecsapott a két egyesület, és az olasz gárda ezek alatt nem...