Pikáns

Mi kell az anális szexhez?

Rég túl vagyunk az anális szexszel kapcsolatos előítéleteken. Van, aki él hal érte, van, aki szerint csak egy pornófilmes aktus. Vannak, akik úgy vélik, a homoszexuálisok kiváltsága, mások szerint teljesen természetes dolog.

Hogy mi kell az anális szexhez? Odaadó és megértő partner, kíváncsiság, kommunikáció, türelem, óvszer és síkosító.


Egy biztos, az első és legfontosabb egy olyan partner, aki megérti, elfogadja az anális szex iránti vágyadat és benne is van a dologban. Erőltetéssel, kényszerítéssel, zsarolással senkit nem szabad olyanra rávenni, amit nem akar, ennek jó vége nem lesz. Az anális szexhez teljes bizalom és ellazulás kell, különben könnyen rossz tapasztalatokat szerezhetünk és az embernek egy életre elmegy a kedve az aktustól. Ha egy férfi bebocsátást nyer a hátsó bejáraton, a szexben az a bizalom legmagasabb fokát jelenti!

Anális szex esetén nem lehet ajtóstul rontani a házba, nem fog egyből menni, ha a nő még szűz e téren. Az ujjal és pénisszel való behatolás előtt mindenképpen szükséges (és jó!) az ánusz kényeztetése, simogatás, hogy szokja az új helyzetet. Ha a popsi becézgetése már nem szokatlan, tovább lehet lépni, de megint csak egy lépéssel, így közben a bizalom is kialakul, a feszengés is elmúlik. Amikor már sor került a behatolásra, megengedett minden, amit egyébként szerettek az ágyban. A végbélnyílás környékén rengeteg olyan idegvégződés van, melyek igen érzékenyen reagálnak a szexuális ingerekre, így az anális szex különleges élményt nyújthat.

Fő a higiénia, a síkosító pedig kötelező! A végbélnyílás és környéke nagyon érzékeny terület, így fokozottan ügyelni kell mind a tisztaságra, mind pedig arra, nehogy sérülés történjen. Az óvszer pedig alap, hiszen a szexuálisan terjedő betegségek nagy része anális úton is fertőz!

 

Hozzászólások

Legfrissebb

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Jankó kalandjai nem értek még véget...

Látványos és pörgős kaland vár a nézőkre, akkor miért is hagynánk ki?

Sport

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

Andy Murray után a világelsőt is búcsúztatta az argentín klasszis.

Már csak marketing?

Beckhamnek vajon már csak reklám értéke van?

Az esélyek beteljesítése a cél a katalánok számára!

Az elmúlt időszakban négyszer is összecsapott a két egyesület, és az olasz gárda ezek alatt nem...