Pikáns

A hét szexcsakra

Az indiából származó Káma Szútráról kevesen tudják, hogy a lélekről, férfi-női kapcsolatról ugyanúgy szól, mint a szexről, hiszen csak akkor működik minden olajozottan, ha az alapok rendben vannak.

A csakrák az emberi test energiakerekei, fontos energiaközpontok, melyek ha rosszul működnek, sem fizikailag, sem lelkileg, sem szexuálisan nem lehetsz harmóniában! Ha viszont a csakrák megfelelően (egyenletes ütemben, sem túl lassan, sem túl gyorsan és megfelelő irányban) forognak, a szerelmi életed kiegyensúlyozott lesz. Cikkünkkel elkápráztathatod a csajod a Káma Szútra ismereteddel, nem csak pózokat, de a lelki dolgokat illetően!

A gyökércsakra az önbizalom csakrája, mely a szexuális élettel is nagyon közeli kapcsolatban van - elvégre ha saját magaddal nem vagy kibékülve, akkor a szeretkezéshez sem fogsz nagy kedvet érezni... A vörös szín és a vanília illat harmonizálhatja a gyökércsakrát.
A szakrális csakra a libidó csakrája, narancs színnel, jázmin- és narancs illattal segíthet rajta.
A napfonatcsakra az egyéniség központja, irányítja a szexszel kapcsolatos érzéseket. A halványsárga és napsárga színek harmonizálják működését.
A szívcsakra irányíta az érzelmeket és a vágyakat. A lágy zene és a zöld szín jótékony hatással van rá.
A torokcsakra az önkifejezés csakrája. Ha gondok vannak a vágyak kimondásával, a kommunikációval, a világoskék szín segíthet.
A harmadig szem csakrája a megérzések energiakereke. Ha nem működik a belső hang, ibolyaszínnel, lilával, sötétkékkel lehet erősíteni.
A koronacsakra a kötöttségek, a kapcsolat csakrája. A túl nagy távolság vagy a túl erős kötődés sem jó, viszont a fehér és a rózsaszín színek segítenek megtalálni az egyensúlyt.

Hozzászólások

Legfrissebb

A „keleti nyitás” ma már nem csupán egy új külgazdasági stratégia...

A levegő is jéggé vált

1939-40 telén egy igencsak könnyűnek induló háborúban az orosz katonák "Fehér Halál"-nak...

Jankó kalandjai nem értek még véget...

Látványos és pörgős kaland vár a nézőkre, akkor miért is hagynánk ki?

Sport

Május utolsó hétvégéjén újra beveszik a kerékpárosok az eplényi Bringarénát. Magyarország...

Andy Murray után a világelsőt is búcsúztatta az argentín klasszis.

Már csak marketing?

Beckhamnek vajon már csak reklám értéke van?

Az esélyek beteljesítése a cél a katalánok számára!

Az elmúlt időszakban négyszer is összecsapott a két egyesület, és az olasz gárda ezek alatt nem...