Az alkalmazás adja meg a nevet edzés szülőknek a fiatalok

0
35807

Az Intézkedések célja célja hogy elősegítse a tartós feladatok területén

Sporttevékenység minden, azaz a feladatok, amelyek koncentrált általános fizikai képzés a fiatalok, vagy idősebbek 55 év feletti a fő feltétel, hogy a feladat működött hosszú távú normál, valamint nem egy egyszeri nem szándékos alkalommal a sport minden nem tekinthető megfizethető sport feladat, valamint a rutin képzés a fiatalok a versenysport.

Az Intézkedések célja célja hogy elősegítse a tartós feladatok területén

Eljárások vállalta, 2 főbb módosítások: egy újonnan lehet egyszerűen egy non-profit cég, valamint nem nevyžadována eljegyzési a jelölt minden jelölt lehet kérelmet benyújtani egy munkát. Egy projekt, ennek ellenére állhat sokkal több fajta tevékenység, a kérelem részeként, amelyben az attribútumok név, valamint leírása a feladat, a kor, az a célcsoport, a több órányi tevékenység hetente, különböző hetes üzemi tevékenység, az átlagos egyedszám feladat egy héten példa a klub működik edzés szülőknek a gyerekekkel is stratégiák, hogy ez a feladat állt a munka.

A tulajdonságok pl. a gyakorlatok fiatalok létrehozására koncentrált a motoros készségek segítségével a családtagok, a cél korcsoport (gyermek 1 éves 6 éves, az órák száma a tevékenység heti, a különböző hetes eljárás a feladat, a tipikus fajta, a résztvevők, a feladat, ebben a helyzetben a gyerekek, illetve személyi ha a klub fog futni sokkal több fajta tevékenységet, amelyek teljesítik a fent említett funkció kérelemben meghatározott külön-külön, az ismétlődő szakasz a feladatok, amelyek a típus a kéréssel, hogy adjunk hozzá, amennyi szükséges MINŐSÍTETT KÖLTSÉGEKET előnyök, oktatók, vagy oktatók maradhat a fajta bérek vagy Független, míg a közelmúltban volt egységes havi limit a kártérítés maximális összege Czk 30.000-1 oktató.

Amikor a munkaviszony fizethető ki a támogatás,

A szociális, valamint orvosi biztosítási összeg a társaság limit felett a címzett tartály aids hasonlóképpen vásárolt termék, berendezés, azonban csak olyan, amely szükséges az alkalmazása sporttevékenység minden kell, hogy általában használható a tevékenység.

Amikor a munkaviszony fizethető ki a támogatás,

A sporttevékenységek termék alkalmazásában ez az Eljárás nem veszi figyelembe, kikapcsolódás textil, cipő a monetáris restrikció az egyik elem számos, a fájl beállítása a Czk 40,000 bérleti sport tevékenységek eszközök nemrég meghatározott, mint egy rövid távú, amely nem haladja meg a 2 nappal folyamatosan a technika, ez azt jelenti, hogy egy ideiglenes bérleti gondoltam pl. lízing az intézmény tornaterem 3 képzési rendszerek egy hét az egész tanévben a bérlő ebben az esetben nem jár, mint a sofőr, mivel a bérleti után minden edzés megzavarta az Intézkedések ez volt ugyanabban az időben megállapította, hogy a százalék a formátum a jogosult az árakat.

Előnyök edzők, oktatók kell, minden címzett számára, hogy fedezze a perc. 60 % – a a támogatás. A fennmaradó 40% – a lehet, a támogatás kedvezményezettje, hogy kihasználja a különböző egyéb elszámolható költségek találkozzunk a sport tevékenységek, feladatok, amelyek IE Bystrc kellékek, hogy a nagyközönség számára. Itt nálunk bevezetés az egyes sporttevékenységek, amely alapvető adatait, akiket ők elsősorban azt jelentette, s ami új benne találsz ha bármely meghatározott tevékenységek, mint a bontás a sport tevékenységek.

Függetlenül attól, hogy látható, a jelen időszakban is, ha így van, nem hiszem, hogy kétszer is felvenni a kapcsolatot a fejét, vagy egyenesen hozzánk személyesen az osztályteremben. Javasoljuk, ennek ellenére, mint, hogy mihamarabb jöjjön megkezdése előtt az óra, hogy elérje a fejét, lehet, hogy az időt a lista a felajánlott sport tevékenységek, feladatok szülőknek a gyerekekkel, Óvodáskorú gyermekek, Tanulók, valamint a tanuló, Aerobik, STEP-aerobic, Power Jóga, Wellness gyakorlat, TaiChi Chuan.