Hogy tudsz vigyázni az arcodra?

0
1783

Amikor a zsírszövet, a kötőszövet és az arcizmok csökkennek, a bőr elzsibbad és ráncok képződnek. Folyamatosan fogyókúra, napozás nagyon öreg a bőr magyarázza a bőr terapeuta Johanna Bjurström az első része a három a bőr öregedését. De valójában lehetséges elhalasztani az öregedési folyamatot, ha jól csináljuk.

A bőrnek mind belső, mind külső támogatásra van szüksége. Tápanyagra van szüksége a vérből, és fontos a mozgás és a keringés. Fontos továbbá, hogy elkerüljük a rendszert terhelő gyógyszereket, például a dohányzást, az alkoholt és az étrendet. Minden, amit eszünk, hatással van a bőrre. Bőrápoló termékeket használunk, hogy szép bőrünk legyen, és megvédjük a legnagyobb kiválasztó szervünket. De azt is figyelembe kell vennünk, hogy minden, amit eszünk, vagy kap bennünk is befolyásolja a bőrt.

Ahogy öregszünk, a bőr vékonyabb lesz.

A stressz és a félelem gátolhatja a vérzés folyamatát. A bőrápoló termékek hatással vannak a bőr, a bőr, a bőr és az epidermisz felső két rétegére. A bőrvérzés táplálja az autonóm idegrendszert, amit mi magunk nem tudunk irányítani. Például a bőr edényei automatikusan összehúzódnak, ha hideg van odakint, és hő hatására kiszélesedik.

Még stressz és félelem esetén is, az ereket össze kell húzni, ami gátolja a bőrbe történő bevérzést. Olvassa el is “” probiotikus bőrápolás forradalmasítja a nézetet a bőr”. Ne feledkezzünk meg a belső. Fontos belegondolni, hogy a test hogyan érez belülről annak érdekében, hogy a bőr jól érezze magát, és tiszta legyen kívülről, Johanna szerint. Ezért nagyon fontos, hogy mit eszünk és iszunk. Még az is, hogy szerintünk milyen hatással lehet A bőr kinézetére szerint.

Ahogy öregszünk, a bőr vékonyabb lesz, kevesebb vizet tárol, majd kezdi elveszíteni rugalmasságát, ahol a ráncok kezdenek megjelenni. A mai étrend gyorséttermekkel és feldolgozott ételekkel kombinálva a stressz miatt sok fiatalabb ember idő előtt ráncosodik. Hogyan érdekel engem a bőr a legjobban kívülről? Ezen kívül olyan termékekkel is segíthetjük a bőrt kívülről, amelyek nem stresszelik a bőrt és a testet. Ez a kombináció, ami jó eredményt mutat.

Hogyan kell vigyázni a bőrt kívülről

Ahhoz, hogy egy hidratált epidermis, akkor is meg kell győződnie arról, hogy az epidermis válik hidratált. A nedvesség megkötéséhez zsírra van szükség. Kezdje egy jó tisztítás, amely nem szárad ki. Nyugodtan használja az arcvíz után ez okozza a krémet alkalmazni a tisztítás után, hogy menjen mélyebbre a bőrbe, valamint visszaállítja a pH-t, majd a tisztítás kissé dörzsöli azt. Bárki, aki tapasztalja, hogy szüksége van több nedvesség, rugalmasság a bőr igényeinek adhat egy szérum.

A szérum lemegy a bőrön, és egy mélyebb síkon táplálja a bőrt, míg a bőrkrém hatással van és megkeni a bőr legkülső rétegét. Ahhoz, hogy következetesen jó nedvesség a bőr, a szérum ajánlott az éjszakai krém. Majd befejezni egy tápláló krém, amely illik a bőrre. Eye cream nem rossz, mivel a rendszeres krém lemérheti a bőrt a szem körül, és adhat az ellenkező hatást. Kerülje a szappant és a vizet, mivel hosszú távon kiszárad, és dörzsöli az ilyen fontos savköpenyt, a bőr külső és belső fertőzésekkel szembeni védelmét. Johanna a bőr immunrendszerének hívja.

A bőr van hét fajta kollagén, amely a bőr szilárdságát. Ha egészségesen élsz, segíted a kollagént, hogy megmaradjon, és tovább friss marad a bőröd. Ne dohányozzon, egyen kiegyensúlyozott étrendet, aludjon eleget, és vigyázzon a napra. Ne szorítsa össze, és mindig használjon naptejet és lehetőleg kalapot. A naptej az egyetlen krém, amely bizonyítja, hogy ellensúlyozza a ráncokat! 

Élvezze a színes gyümölcsök, zöldségek

Orvosként tisztán látom, hogy az étrend hatással van a test minden szervére. Ez lenne PRA, ha nem befolyásolja a legnagyobb szerv, a bőr is! Az étel képes megvédeni és felépíteni a bőrt belülről. De legalább annyira arról van szó, hogy mit nem eszel, mert tápanyaghiányhoz vezethet. Súlyban ingázni pusztító hatással van a bőrre.

Élvezze a színes gyümölcsök és zöldségek. Antioxidánsokat tartalmaznak. Az eper, a szilva, a paradicsom és a gránátalma különösen jót tesz a bőrnek. A fehérjék, mint például a szójabab, a pulyka, a csirke, a tonhal, a lazac és a lencse segítik a bőr helyreállítását és kollagén képződését. Ezért meg kell enni fehérjék többször minden nap. Legyen óvatos a cukorral és más gyors szénhidrátokkal, a bőrben lévő kollagén mennyiségét csökkentik. Tudjon meg többet: a bogyó, hogy simítja a bőrt

Gondoljon a növekedési hormonra, hogy megszentelje. A növekedési hormon HGH (humán növekedési faktor) nagyon fontos az egészséges, rugalmas bőr számára. Feltölti a bőrt, vastag és kemény lesz tőle. A HGH kialakulásához elengedhetetlen, hogy hogyan él. Ön is növelheti a szintet, főleg a jó alvás, intervallum edzés. De vigyázz a túlsúlyra, az alkoholra, a kávéra és a kései étkezésekre, amelyek csökkentik a növekedési hormon szekrécióját.