Hogy vonzhatod a szerelmes nőket az ágyban?

0
2188

A férfiak elkötelezettséget akarnak. Nem annyira zavarodottak, de csak egy olyan nővel fognak kapcsolatba lépni, aki nem akarja irányítani és irányítani őket. A férfiaknak nincs szükségük arra, hogy irányítsák őket és Anyáskodjanak felettük, és amikor megteszik, az azonnali elrettentés. A férfiak nem is akarnak egy nőt, aki kétségbeesetten azt akarja, hogy ők legyenek az egyetlen forrása a boldogságnak. Szóval, mik azok a dolgok, amik motiválják a férfiakat, és hogyan teremtheted meg a feltételeket, hogy olyan kapcsolatod legyen, amilyet szeretnél?

Soha ne hagyd, hogy egy férfi döntse el, mi lehet A szerelem: ha van egy világos elképzelése, hogy milyen a szerelem, mint az Ön számára, ne hagyd, hogy egy férfi a hatalom, hogy nem elégíti ki azt. El kell döntened, mit akarsz, és tudatnod vele, egyszerű és egyszerű módon. Ne mondd el neki, hogy mit akarsz tőle, mit változtasson meg, hanem hogy mit akarsz, és mit nem akarsz magadnak. Amikor egy férfi rájön, hogy megpróbálja megváltoztatni őt, vagy rákényszeríteni, hogy mit tegyen, akkor elvesztette vonzerejét a szemében. Tehát, legyen világos, hogy mit akarsz (vagy nem akar), és mondd el neki nyíltan. Így meg akarja majd adni neked a szerelmet, amit keresel.

A férfiak olyan nőket akarnak, akik tudják, hogyan kell rugalmasnak lenni

Ne fogadj el az elvárásaid alá eső kezelést: a férfiak nem akarnak eltaposni. Azt akarják, hogy egy nő tisztelje őket. Valaki, aki úgy dönt, hogy elhagyja őket, ahelyett, hogy eltűrné a méltatlan és elhanyagolt bánásmódot. A férfiak szeretik a kihívásokat, szóval ne félj kihívni őket. Állj fel csendben és komolyan, mutasd meg magad, ki is vagy valójában. Ha megpróbálja meggyőzni őt a “megfelelőség”, akkor elveszíti. Légy hű az ötleteidhez, és tisztelni fog és csodálni fog ezért.

Szabadság: a férfiaknak szabadságra van szükségük, és vonzódnak azokhoz a nőkhöz, akik nem akadályozzák meg őket abban, hogy azt tegyék, amit szeretnek. A férfiak olyan nőket akarnak, akik tudják, hogyan kell rugalmasnak lenni, és időt adnak nekik arra, hogy azt tegyék, ami boldoggá teszi őket. Legyen rugalmosabb és rugalmasabb a tervekkel. A férfiak azonban azokat a nőket is tisztelik, akiknek jól megalapozott határaik vannak, és egyszerűen és világosan megmondják, hogy mi nem jó nekik. A szíve készen fog állni, amikor meglátja a mellette lévő nőt, mint valakit, aki nem “vesz el” semmit az életéből, de hatalmas értéket ad hozzá.

A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudják, hogyan kell meleget és pozitivitást teremteni

Pozitivitás és érettség. A férfiak szeretik az eleganciát és a képességeket, hogy boldoggá tegyenek egy nőt. Számukra ez elrettentő, ha egy nő panaszkodik, nyomást gyakorol vagy tiltakozik minden ellen. Ez az, amit a gyerekek tesznek, hogy a jobb őket, vagy kommunikálni, hogy úgy érzik, fáj, vagy bizonytalan. Az érzelmileg egészséges nők tudják és tiszteletben tartják az érzéseiket, és nem változtatják őket panaszokká és trükkökké, hogy áldozattá váljanak. Amikor kommunikál egy férfi mindent megtesz, hogy hozzon létre egy pozitív érzelmi környezet.

A férfiak szeretik azokat a nőket, akik tudják, hogyan kell meleget és pozitivitást teremteni. Ez a fajta energia arra készteti, hogy ráhangolódjon, hogy a figyelmét és az idejét is magával vigye. Vonzalom: a férfiak vonzódnak ahhoz, amit nem tudnak irányítani vagy megjósolni. Vonzódnak a nők, akik flörtölnek, hogy nekik a figyelmet, majd nem érzik szükségét, hogy kapcsolatba velük a következő napon. A függőség és a “kétségbeesés” a férfi vonzalom legnagyobb gátlói. Ne feledje, hogy egy férfi szerelembe esik a távollétében, miközben szerelembe esik a jelenlétében. Hagyd, hogy hiányozzon, aztán töltsétek együtt az időt kellemesen és pozitívan.

A legtöbb dolog, ami motivál egy férfit, ellentétes azzal, amit a nők érzékelnek ösztönösen. Az ötlet, hogy “kevesebbet”, növeli az ember szemében. Ha kevesebbet próbálkozol, nem kell annyit dolgoznod, hogy megérts egy férfit, és megtartsd. Légy egyszerű, add meg a megfelelő helyeket, élj és szeresd az életed, és ne tedd őt a világegyetemed középpontjává. Ez vonzza őt hozzád, mert az érzelmeidet nem fogja diktálni, hogy mit csinál, vagy mit nem tesz. Szexi leszel tőle, felizgatod és buzgón elkötelezed magad, hogy az élete része lehess.

Hogyan tudod kielégíteni a társad?

Tanuld meg elfogadni, követni és kifejezni magad azzal az egyszerű gondolattal, hogy ne változtasd meg az emberedet, hanem mondd el neki egy egyszerű nyelven, hogy mit akarsz és mit nem. Először úgy érezte, többször egy nap, akkor legalább egyszer, most a csengőhang letöltött neki már nem hangzik olyan gyakran. Azt mondja, gondjai vannak a munkahelyén.

De számodra ez az indoklás nem győz meg. Az őrült szerelem első időszaka után, amelyben veled szeretne lenni h24, ő kezdi kiváltani az elkötelezettségtől való félelmet. És minden rutin viselkedés (úgy érzi, egy csomószor egy nap, talán az előre meghatározott időben) teszi őt egyre csapdában érzi magát. Erre az érzésre reagál a” felejtés”, hogy felhívjon. Mentsd meg a helyzetet. Mutasd magad kevésbé elérhető. Szervezd meg, hogy olyan dolgokat csinálj, amiket szeretnél (és ő is szeretne), de őt ne vond bele. Mutasd magad túlhajszolva.

Amint rájön, hogy egy önálló lány vagy, aki nem akarja csapdába csalni, abbahagyja a bombázást, mint egy angolna. Hagyd abba! Kezd el úgy hívni, ahogy ő téged, amíg nem lesz több telefonhívás. A végén, ez a legkényelmesebb módja a szakításnak anélkül, hogy elmondanánk egymásnak. Mi lenne, ha nem hívnánk megszállottan egy “ismeretlen szám” – ból, és ha válaszol, eldobnánk. Lehet, hogy éretlen, de biztosan sejti, hogy te vagy a titokzatos telefon zavaró.