Mi a legjobb dolog, hogy egy jó alvás?

0
2019

De alapvetően, a test nem akar aludni. A reggeled tele lesz fáradtsággal, ha a test nem pihen éjszaka. Itt alvás helyett nagy jelentősége van a kikapcsolódásnak. Ha egész nap relaxációs állapotban tartja a testét, a munkáját, a testmozgást és egyéb tevékenységeket relaxáció kíséri, az alvási ideje automatikusan csökken. Sőt, az emberek azt tanították, hogy minden munkát kell a közepén a mély stressz szorgalommal. Láttam embereket, még sétálni is a kertben, miközben stressz alatt vannak.

Egy ilyen utazás kényelmetlenebbé teszi őket, ahelyett, hogy lazítanának. Tégy úgy, mintha háborúba mennél. Függetlenül attól, hogy fut, kocogás vagy gyakorlás, miért nem tudod csinálni kényelmesen, teljes örömmel? Ne harcolj az élettel. Az, hogy fitt vagy, nem háború. Játssz, ússz vagy sétálj; csinálj, amit akarsz. Ha sajttortát akarsz enni, bajba kerülhetsz! Ellenkező esetben nem nehéz fenntartani a jó egészség minden tevékenység. Ha lehet gyakorolni néhány jóga gyakorlatok, mint az örökbefogadás shahambhavi Mahamudra az életedben, az első alkalommal látni fogja, hogy a változás a pulzus fut egy kicsit lassabb.

Időre van szükséged az alváshoz

Tizenkét-tizennyolc hónapon belül a gyakorlat, akkor hozza a pulzusszám ötven vagy hatvan egy relaxációs állapotban. Az alvási idő drasztikusan csökken, mintha ez történne, a test kényelmesen pihen egész nap. Bármit is teszel, a test nem kér többet, hogy aludj. Azt is megtanítjuk, hogy a meditációs módszer neve zero. Egy olyan programban tanítják, amit Dél-Indiában tanítanak. It csak Isha központjában van. Máshol nem tanítjuk, mert különleges környezetet, képzést és folyamatokat igényel.

A nulla jelentősen csökkentheti az alvási időt. Ez egy tizenöt perces meditáció, de látni fogja, hogy ha ezt óvatosan, az anyagcsere sebessége csökken huszonnégy százalékkal. A meditáció tudatos állapotában ez az arány nem maradhat ennél nagyobb. Ha ezen túlmész, nem leszel képes észnél maradni. Ha pihenni akarsz, és kint ébernek maradni, nem lépheted túl a huszonnégy százalékot. Meg fogja találni, hogy ez a tizenöt perc meditáció egyenlő lesz két-három óra pihenés az Ön számára.

Egyen legalább egy bizonyos mennyiségű vegetáriánus ételt

Olyan sok jelentős változás van a testedben abban a pillanatban, hogy a dolgok figyelemre méltóak – ezért is kell ezt az irányított és elkötelezett környezetet tanítani a are-ban. Ha alszik nyolc-kilenc órát egy nap, meg kell figyelni, hogy a diéta. Egyél legalább egy bizonyos mennyiségű vegetáriánus ételt, hogy lehet enni nyers szakács nélkül-ez nagyon fontos a jólét. Ha szakács élelmiszer, sok élet-vagy életenergia Elveszett. Az a test lustaságban él.

Ha friss gyümölcsöt és zöldséget eszel, az nagy előnyökkel járhat, de az egyik dolog, amit először észreveszel, hogy az alvási idő csökken. Ha az ételt hosszú ideig a hűtőben tartja, az megnövelheti az alvási időt és sok más problémát okozhat a szervezetben. Ugyanez mondható el a konzerv étel. Így a zárt étkezés növeli a Tamas lustaságát, ami csökkenti a mentális mozgékonyságot és a reflexeket.

A reflexeid az energiád megfelelő irányításától függenek. Meditáció is nagyon szükséges az elme reflexek, nem csak az energia. Ezért, jóga út azt mondják, hogy a gyakorlatban eszik csak huszonnégy falatot, rágni minden falatot huszonnégy alkalommal. Az ilyen ételeket a gyomorba kerülés előtt kell megemészteni, és nem okoz lustaságot a szervezetben.

Mennyi alvásra van szüksége a testnek a tevékenységétől függ

Ez az ideális idő a gyakorlatban komplex, ezúttal kapsz további támogatást a természet a gyakorlatban. Hogy mennyi alvásra van szüksége a testnek, az a tevékenységétől függ. Nincs szükség, hogy meghatározza az élelmiszer vagy alvás mennyiségét. Ha a tevékenység alacsony, Egyél kevesebbet. Többet ehet, ha a tevékenység magasabb. Ugyanez van az arannyal is.

Ha a test teljes pihenést kapott,felemelkedik, akár három, akár nyolckor. A tested nem ébredhet fel a riasztóból. Ha eleget alszik, magától felébred. Ha erőszakkal akarod abbahagyni az alvást, a fizikai és mentális aktivitásod lecsökken. Nem kéne ezt tenned. Aludnod kéne a testeden. De ha a test sírként akarja használni az ágyat, nem akar majd kijönni belőle.

Kényszerítesz valakit, hogy felneveljen! Attól függ, hogyan éled az életed. Ha elmeállapotban vagy, amikor el akarsz szabadulni az élettől, nagy mennyiségű alvást és ételt kapsz. Sok ember van olyan állapotban, hogy nem alszik, amíg nem elég, hogy enni, és hogy a test lassú. Időt kell adnod az étel emésztésére lefekvés előtt. Azt mondanám, hogy ha elalszol étkezés után, két órával ezelőtt, az étel nyolcvan százaléka kárba vész.